luni, 8 februarie 2010

Situatiune...Infidel Castro

Da...nimeni nu mai e corect, toti mint. Si nu mintim ca avem un scop, sau pt a ne scoate dintr-o situatiune, mintim pt ca e comod, mintim pt ca e in sangele nostru.
Am intalnit cei mai seriosi oameni, cei mai modesti, cei mai siceri, si ce e mai important, cei mai fideli...pana la un moment dat, cand invatam sa mintim. Aici incepe partea buna, adica mie imi place, si nu condamn pe nimeni care a "calcat" stramb, ca doar, ba e polei pe jos, ba e denivelat trotuarul, ba..."arata perfect". No, asta e o situatiune de care oamenii au stiut intotdeauna sa profite, adica de momentul infidelitatii, ca asta e cel mai important aspect.
Am intalnit persoane care au avut relatii lungi de cateva saptamani, luni, ani, decenii, chiar secole parca, si nu au deschis niciodata ochii in dreapta si stanga, sa vada si o alta latura, pana la un moment dat...cand parca au dat de o mina de aur. Asta le recomand si eu tuturor, incercati, vedeti, traiti, si dupaia va puteti smulge parul din cap daca nu e ok, decat sa il smulgi ca nu ai facut nimic si ai stat Degeaba (si dai numai din cap acum cand citesti, "ca da, are dreptate")
Mai bine minte daca merita, si poate chiar merita...
PUNCT

Un comentariu: