miercuri, 3 februarie 2010

Campanie politica

Ce imi place cel mai mult la "personalitatile" astea politice, e faptul, ca desi ar trebui sa conduca o tara (stiu, nu e chiar ca si cand ai conduce o masina, poate dacie da), ei toti au blog, si updateaza in timp real, adica tot timpul...vezi de exemplu blogul lui Geoana, care din cate imi amintesc, el cred ca din fasa tot numa de rau vorbea guvernu lu "piticu", oriunde cauti, numa sa critice, sa zica ca ne-au distrus, si ca is inapti toti...no, fie, poate o fi adevarat, sau altceva nu poate, sau nu vrea...problema lui, dar ce e mai nasol ca acum la realitatea tv e stire: "razboi in PSD", si se presupune ca l-au cam folosit, totusi, arata prezentabil, putea fi marioneta perfecta a tuturor, ca doar pe asta si-a si facut campania politica, adica ei, partidul, ca doar na...el e perfect.

Sa nu ne mai batem capul cu Geonica, vreau sa va aduc in atentia voastra, un blog cunoscut, al unui om cunoscut din aceeasi bransa cu marioneta noastra preferata - Adrian Nastase, porcusorul nostru national. El e cel mai tare, are si "ceva" subtitlu blogului:
"ministru>prim-ministru> blogger", si mai are una buna: "cititorii mei sunt mai inteligenti decat scriitorii altora"!!...vai, is tot ud de emotie, mo dat pe spate. Cum doamne sa scrii asa ceva, Nastasica, ti-ai facut blog pt babe?
Probabil, dar no, cum partidul PSD are o doctrina interesanta, care se pare ca au ca si "target" varsa a 3-a, nu de alta, dar toata campania politica a lor, e despre PENSII.
M-am saturat...vreau campanii politice pt mine, pt aia care stau Degeaba, nu pt mosulanii care daca le dai un kil de zahar, i-ai convins...
PUNCT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu