sâmbătă, 20 februarie 2010

Basme adevarate...

Hm...de ceva vreme nu am mai "postat" nimic (zici ca e cartela deaia de pe vremea comunismului), nu de alta, chiar am vrut sa fiu Degeaba, dar nu am avut timp...iertare mie si supusilor mei.
Din fericire, sau pacate poate pt voi, "pasionatii" de noutati virtuale, nu mai sunt la curent cu faimosii si prefeartii nostri: zuzu, cabrat, murdar sau mai nou...PSD:))
Dar, va las voua curiozitatea sa intrati sa fiti actuali, pt ca mie imi place...altfel.
Da, ca de la asta am pornit sa va spun, e fain, e fain sa fii diferit, ca daca nu, e sec si banal. Imagineaza-ti un tip de om (aici intra si femeia) care are o parerea "veche" asupra romantismului, adica no, e interesant, tot timpul sa deschizi usa, sa vb tot timpul calculat, sa nu o gafezi (asta-i avantaju meu, eu gafez nativ) si multe "ciocolaterii" deastea minore, care, "asa am vazut in filmele vechi si asa vreau si eu".
Fetelor, printul vostru NU apare, sunteti inconjurati de niste porci, incercati macar sa il gasiti pe ala care sa nu fie taiat Craciunul urmator, iar noi, "printii", degeaba speram la "zana" noastra, dar din pacat nu suntem inconjurati numai de zane (aici adeptele sexului frumos ar zice ca sunt nesimtit, pt ca: "o fata e tot timpul frumoasa", da ce? ea nu faca caca la fel ca mine pe buda?), si ar trebui sa ne orientam si noi, asa la "Marioara zilelor noastre" sau cel putin, sa ne adaptam povestile la ceva mai...real
Vrei "o urata" sperand ca se transforma in Cenusareasa, poti incerca (nu-ti dau sanse de izbanda), si voi "zanelor" pupati "broscoiul" sperand la Fat-Frumos...sperati ca doar, ce altceva sa pazesti in viata...Naivilor...
PUNCT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu