luni, 15 februarie 2010

Da si Nu

A trecut si ziua asta...adica aia. Si dupa cum ziceam, ziua de ieri a fost ziua in care toti se comporta altfel, total schimbati fata de cum sunt ei...dar nu-i stres, ca ne-am obisnuit sa "nu fim sinceri".
Ce e cel mai interesant, e faptul ca oamenii chiar daca ti-au dat vreodata impresia ca s-au schimbat, s-au maturizat, etc, nu e deloc asa, adica au ramas la fel de...seci si imaturi (in categoria asta ma incadrez si eu fara jena). Ieri a fost una din zilele in care ne este dor sa ni se aminteasca, ce prosti eram, nu pt ce a fost, ci pt ca am sperat vreodata ca poate mai mult...
Mi s-a spus odata, ca azi, adica urmatoarea zi dupa "fantastica zi", putem cuantifica daca multi din "amorezati" au avut relatii intime (nu e frumos sa folosim asa public cuvinte ca sex, si alte obscenitati) dupa starea de bine pe care o emana ei astazi...adica zambesti = sex, nu zambesti = singur.
Ma simt ca in liceu, sa astept cu nerabdare sa intre profesoara aceea tanara, care avea cele mai drastice schimbari de atitudine "evar", adica daca intra zambitoare in clasa, stiam toti ca noaptea dinainte, a fost buna si pt ea, si si-a eliberat hormonii in modul placut la care spera multi...si daca nu, de obicei urla direct: "TU, la tabla, TU zi tema, TU..." si asa mai departe.
Asa si azi, daca ai timp si stai Degeaba, adica doamne, clar ca stai Degeaba, ca in ultimul timp ce sa mai si faci,.. stai si uita-te asa in jur, cu privirea in care chiar ar trebui sa iti dai seama de o persoana care Da, si o persoana care Nu. E fain...da tot Degeaba.
PUNCT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu