joi, 11 februarie 2010

Pretentii...

Mi-am dat seama ca sunt pretentios, nu, mint, sunt cel mai pretentios. Ma enerveaza femeile care nu stiu ce vor, ma enerveaza femeile care se fandosesc si cersesc iubire, ma enerveaza afectiunea exagerata, ma plictiseste sarutul de peste 5 minute, ma enerveaza femeia care face planuri pt orice, chiar si pt cina din seara urmatoare, de ce nu ar putea sa traiasca momentul? Ma enerveaza sa fiu controlat, sa fiu intrebat "ce faci?", ma enerveaza o femeie masculinizata, femeia deaia se numeste asa, sa fie FEMININA, ca barbat ma vad toata ziua in oglinda (sau as vrea):)). Ma enerveaza deasemenea o femeie super infofolita, chiar daca e frig, inteleg pe de-o parte, da daca e pana acolo, mai suferiti si voi putin pt frumusete, ca doar nasteti copii, nu poate fi chiar asa de greu putin viscol, nu?
Ai zice ca is misogin, ca nu stiu sa apreciez frumosul, ca nu vad esentialul ei, dar e chiar invers, eu IUBESC femeia, imi place sa o sarut, scurt si cu pasiune, iubesc sa ma invite la masa, si acolo sa ne certam pe x teme, iubesc femeia care ma respinge si nu ma "vrea" cu disperare, iubesc o femeie care isi dezgoleste umarul, iubesc o femeia care stie sa dea o palma, iubesc...FEMEIA pretentioasa...
PUNCT

2 comentarii:

  1. in sfarsit ai scris ceva care nu-i degeaba...

    RăspundețiȘtergere
  2. ce profund...eram aproape convinsa ca esti genul de barbat care n`o sa se lege never ever la cap...si totusi, ai zis "iubesc femeia", nu "femeile"...de unde deduc ca ar fi o sansa sa te-nsori si tu candva :)

    RăspundețiȘtergere