duminică, 31 ianuarie 2010

Metoda light !

Eu nu citesc, am zis, si nu dau inapoi. Dar am primit o carte, probabil, cartea de care ati auzit multi, "Cartea care te va ajuta sa te lasi de fumat" a lui Allen Carr, care pe bune se numeste: "În sfârşit, nefumător" , si cica mai jos pe pagina de titlu "metoda usoara", is curios, metoda grea probabil venea Allan in persoana la fiecare fumator si il batea de ii iesea fumul prin piele:))
Anyway, cum am zis ca nu citesc, dar totusi, multa lume lauda cartea, ca fiind intr-adevar "ajutatoare", in sensul ca s-au chiar lasat de fumat niste apropiati...
Partea care ma intriga e...cum sa fii intr-adevar asa de "las" incat sa ai nevoie, si sa chiar te ajute o carte sa te lase de fumat, incat sa nu poti singur? mi se pare ciudat, eu zic ca ori te hipnotizeaza cartea aia si iti spala creierul, si asa te lasi de fumat, sau te jigneste in asa hal, incat, dupa ce termini, zici ca te lasi de fumat, ca doar "eu nu sunt chiar asa"...
haha, poate cand ma apuc de fumat si am nevoie de "ceva" care sa ma distreze, o sa o citesc si eu...sau poate nu.
PUNCT.

5 comentarii:

  1. eu am citit cartea aia......si fumez in continuare...prieteni de-ai mei au citit cartea aia...si s-au lasat vre`o 3 zile...eu am sarit chiar si peste partea asta cu 3 zile fara tigari...so...good luck!

    RăspundețiȘtergere
  2. cum ziceam...dar ce scrie in cartea aia?adica totusi, pe unii a reusit sa ii convinga 3 zile sa se lase...deci ce le-a zis?

    RăspundețiȘtergere
  3. ti-o trimit pe mess daca vrei, da un semn:) o am in format electronic...cartea e interesanta, dar trebuie sa-ti si doresti tu de la tine sa te lasi...ca altfel, faci lectura de cultura generala, cum am facut eu :)

    RăspundețiȘtergere
  4. iulia...o am si eu, dar nu ma pasioneaza cititul, doar is curios din fire...dintotdeauna am fost si voi fi, doar nu stau degeaba? nu?

    RăspundețiȘtergere
  5. atunci, degeaba o citesti, sa spun asa, doar din curiozitate...sunt 150 de pagini pe aceeasi idee : nu trebuie sa gandesti ca "renunti" la fumat, ci ca iti scoti din obisnuinte un obicei daunator...si asta, again, and again, sub diferite forme de exprimare :)

    RăspundețiȘtergere