miercuri, 27 ianuarie 2010

Indiferenta-i cea mai grea...

Stii ce ii cel mai aiurea? de obicei, cand lumea vb despre n subiecte, ar trebui cel putin sa ai cunostiintele de rigoare, sa poti sa afirmi si tu ceva, sau macar sa disimulezi in asa hal, incat sa duci subiectul in alta parte...dar nu, altii, adica multi, sunt in asa hal de...DEGEABA, incat nu pot sa aiba o parere, ...si asta as putea-o numi indiferenta.
Cel mai mult mo ofticat o chestie acum cativa ani, era o paralela la nu stiu ce subiect, si so ajuns la faptul ca Eminem nu crede in Dumnezeu. De ce? pt ca, zice el, a trait singur, ca mamica lui nu l-a crescut, ca bla bla, ca a trait "pe strada" in ghetou, si nu a auzit pana la 22 de anisori, nimic de Dumnezeu. no, so scos zice el, ca daca nu o auzit, atunci cum sa creada in asa ceva?
Adica poti presupune ca nu stii, ca nu ai auzit nimic...da, foarte adevarat, dar cum doamne sa traiesti 22 de ani, si sa nu auzi nici macar odata, in ghetoul tau, sau cutia te de carton, de Dumnezeu, de curs valutar, de politica, de bla bla? asta mi se pare indiferenta, sa neglijezi ce auzi in jurul tau, sau sa nu asculti nimic e...foarte foarte degeaba domnule.
Te mai miri ca suntem inconjurati de o gloata de "nestiutori", de "non-pareri", de singuratate in cuplu?:)))
noroc ca citesti, ca macar poti zice si tu ca ai auzit ceva, si poti sa porti o conversatie pe tema asta, nu?...sau stai, care tema, ca tot nu am zis nimic...indiferentule
PUNCT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu