joi, 21 ianuarie 2010

De unde si pana unde Degeaba...

Mai, zilele trecute, si de ceva vreme incoace, ii aud pe toti cu bloguri, ca ce fain e blogu lu ala, ce chestii am aflat de pe blogu lu ala, ma intreaba lumea daca citesc bloguri, nu de alta da ca sa imi prezinte si blogu lui/ei...si le zic la toti: NU, pt ca e degeaba.
Cum? indiferenta...da de unde...pur si simplu, mi se pare pierdere de timp sa stai sa citesti un blog, si mai ales, sa si faci unu.
Intr-o logica normala, omul ar incerca sa aiba ceva activitati, sa se implice in societate, sa lucreze, sa isi vada de scoala, sa bea o bere relaxat cu prietenii, sa faca dragoste cu prietena lui, etc. Dar nu, mai nou, comunitatea asta a Bloggarilor, vad totul transcris in blog, aici isi spun viata personala (nu ai un prieten, familie, iubit/a? sa ii zici lui/ei?) Fie, nu ma leg de lipsa de activitate a personajelor care au o ocupatie din aceasta minuntatie numita blog, ma leg de incapacitatea acestora de a-si concentra energia (aici vorbesc deja de parca is guru lor) intr-o directie care sigur le-ar fi mai utila...
A, am uitat sa specific, daca stai sa citesti acest blog, o sa o faci DEGEABA, pt ca la sfarsitul acestui text, post, sau cum vrei sa ii spui, nu ai aflat nimic, nu pleci cu nimic mai castigat, ba chiar mai mult, iti dai seama ca iar prin "activitatea ta extra, si anume bloggaritul" ai pierdut timpul la greu...cand puteai sa faci altceva...

Asta e prima chestie pe care am scris-o si da, e cam lunga, o sa revin intr-o zi cu discutia despre "de ce ai scrie mult pe un blog", povesti si altele, pt ca oricum plictisesti lumea, si daca nu ii plictisesti, atunci nu tu cel care scrii ai probleme, ci cel care citeste...chiar, numara cuvintele si anunta-ma cate am la sfarsit.
PUNCT

Un comentariu: