joi, 21 ianuarie 2010

Crima si Pedeapsa

Auzi chestie...tocmai ce am citit, auzit, aflat (nu conteaza cum) parearea unei anumite domnisoare despre animale: "animalele au drepturi ca si noi" (adevarat din anumite puncte de vedere, adica anumite drepturi), si ca, citez " Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA", auzi, CRIMA a spus.
Tocmai ma gandeam, asa, in prostia si indiferenta mea...eu sunt un credincios, si no, din cand in cand, ma mai duc la spovada, si mai zic la popa, ca no, stiti, am pacatuit, cum? pai ia, am calcat stramb, cum? pai ia, am mai baut, cam mult, cum? asa...am mai mancat carne...cum? pai cum fara carne, vrei sa mor de foame? si tocmai aici ajung...ii zic asa, calm, si cu capu plecat...am facut crima...CUM? "pai dom' parinte, in postul pastelui am slabit juma din cat eram, vreti sa fac crima supra mea daca nu taiam porcu?"
Suprinzator spun eu, interventia mea...mai bine mai jucam o tura de solitare, nu? si tu iar ai pierdut la fel una, ca ai stat sa citesti, din nou...DEGEABA...
chiar nu te prinzi ca pierzi vremea nu?
PUNCT

2 comentarii:

  1. tu bagi carne in gura in timpul postului?...foarte urat...

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta e, se pare ca tot timpul exista altii mai credinciosi ca mine...salata placuta!

    RăspundețiȘtergere