luni, 8 martie 2010

Azi sunt sclavul tau...femeie

Azi, am ales sa fiu bun, nu ca in general nu as fi cel mai bun om de pe pamant, dar azi ma voi intrece chiar si pe mine, si voi fi "za best". Azi, cum o singura data oficial este ziua femeii in an, eu, eu masculul feroce al vietii tale, voi fi sclavul tau. Am decis asta, pt a imi salva si ultima picatura de reputatie stricata cu privire la stilul meu de a fi, de a ma manifesta fara jena in preajma voastra, fetelor. Azi voi fi scurt, dar voi fi doar al tau, iti dau voie sa-mi ceri ce vrei, sa-ti dau ce vrei....sper ca stii cum sa profiti. Zic si eu banalul de 8 martie: la multi ani voua, umanelor cu sani, celor care ne faceti viata mai frumoasa, voua, care ne permiteti sa ne simtim si noi barbati, voua care sclipiti de cate ori iese soarele.
Asa ca...astept sa imi propui, sa imi ceri, sa vrei...si voi fi aici.
PUNCT

2 comentarii:

  1. auzi...una e "za best"..si aia-s io! :D da' in afara de asta...de acord cu tine...din cand in cand mai avem nevoie si de-un sclav, nu numai de barbati mari si tari :)

    RăspundețiȘtergere
  2. acum nu a zis nimeni ca sclavul poate sa fie "un barbat mare si tare" ca no...e ok si asa...atata timp cat stie definitia cuvantului sclav, nu?

    RăspundețiȘtergere