luni, 19 iulie 2010

Politia Romana...amenda!!!!

Am mai patit una...intotdeauna am stiut ca cu politistii nu e bine sa te iei in gura, si deaia sunt si asa de multe bancuri cu politisti, pt ca ei sunt un fel de...alta specie. Spre deosebire cu bancurile cu blonde, care, unele din acestea si lor le plac, bancurile cu politisti sunt cam...adevarate.
Deci, ma duc azi fain frumos, sa imi schimb permisul de conducere, pt ca, mi-am schimbat domiciliul, si na, sa fiu un cetatean onest. Am stat la cozi, am vorbit frumos, am platit toate taxele, pt ca, sa ajung la D-nu Politist, cu toate actele. Ii dau buletinul, si permisul vechi, se uita la ele, se uita la mine...:"Nu-i bine, nu semanati cu cel din buletin"? CUM ADICA? mai ales ca acum un an mi-am refacut si buletinul...Deci again, acum, aveam cam aproape 3 mm de barba, si in buletin, logic ca eram barbierit asemeni fundului unui copil. Ca urmare, d-nu politist a zis: NU SE POATE, PT CA IN BULETIN NU AVETI BARBA, SI ACUM AVETI. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Cu alte cuvinte, de fiecare data cand ma urc la volan de acum incolo, ar trebui sa am grija sa fiu barberit, ca in permis asa o sa fiu, si daca cumva am barba, mustata, am mancat ciocolata si nu m-am spalat la gura - IAU AMENADA!!!!!
Si ne mai miram ca suntem Romania tuturor posibilitatilor, adica a tuturor prostiilor, adunate intr-un singur neam, al nostru...IDIOTI!
PUNCT

4 comentarii:

  1. Eu cred ca e o problema cu tine, te metamorfozezi.. Si probabil nu ai obervat.. din moment ce nu mai semeni cu tipul din buletinul de acum un an :))
    Te compatimesc :*

    RăspundețiȘtergere
  2. probabil, odata cu varsta...nu vreau sa ma gandesc atunci de ce inteligenta lor i-a dus pana acolo sa iti dea permisul valabil pe 10 ani, ca atunci la 18 ani cand il faci, cand inca ai puf pe fata, si la 28 cand trebe sa il refaci (daca ai avut ceva maturizare mai brusca) sa fii obligat sa faci ceva operatii estetice, sa iti tragi puf, sa iti dai jos ridurile, parul alb, nasul stramb de la accidentul de la 24 de ani, etc...vai de ei, sau vai de noi ca suntem la cheremul lor

    RăspundețiȘtergere
  3. Inca tu ai fost un caz fericit varule :) Stai sa vezi ce am patit eu acum 2 ani. Merg sa dau examen la scoala de sofer tot in Cluj. Merg de dimineata o coada pana in strada, am stat 2 ore sa vina cineva sa deschida usa ca sa ne putem calca in picioare, am mai stat vreo 2 ore pana am ajuns si eu la "nimeni altu'", acelas politist care la fel cand s-a uitat pe buletinul meu unde eram barbierit iar la momentul de fata aveam ceva barba, a zis ca ori merg si ma barbieresc dupa care sa revin la dansul si apoi sa merg la examen, ori merg si imi schimb buletinul zice el si sa imi fac unul in care sa apar cu barba. :)) Fuga acasa, nu mai ma barbierisem de tot de vre-un an, in graba m-am si taiat tot, am mers iarasi, stat la coada iarasi care de data asta nu mai era asa de mare, dupa care mi-a dat acceptul sa merg sa dau examenul..am intrat la examen si dupa 7 minute am iesit ca am gresit mai mult de 4 in primele 15 incercari :))) ..dupa tot circul acela nu mi-a mai ars de nici un examen

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiu mai, n-ai cu cine...n-ai cu cine...si ce-i mai culmea, ca de cele mai multe ori, la fel cum zici de bancurile cu blonde, sunt glume, dar la politistii, parca sunt facute dupa fapte reale:))

    RăspundețiȘtergere