luni, 12 iulie 2010

No bine!

Bongiur...
Stiu, stiu, asa sunt eu...mi se mai spune in ultimul timp ca sunt cam...lent! Nu stiu de ce, ca ma misc chiar bine:))
Situatie: unii oameni, vor sa para ca sunt dintre aceia, binecuvantati de "ceva" ca sa le stie pe toate, sa le faca pe toate, sa fie buni in toate.
Asa se intampla si cu omuletul nostru din orasul fantastic, Slobozia (nu reusesc sa imi imaginez cum i-a dat numele asta cineva), care, bun cetatean a binevoit sa ne raspunda cererii de ajutor, in situatia de a afla drumul spre Urziceni. Bunul domn, ne-a dat indicatiile de rigoare: mergeti tot inainte, faceti stanga la primul giratoriu, si mergeti tot pe drumul ala pana la Urziceni. Dar bunul domn, dupa minunatele indicatii, a mai pus o intrebare: dar mai departe unde mergeti? (vazand pe fata noastra nedumerirea sudului romanesc), el sperand ca vom merge exact in directia pe care el o stie explica. deci..." mai departe unde mergeti?" la care noi: "ploiesti!", si raspunsul lui: (parca da din cap, ingrijorat de faptul ca l-am pus in dificultate, si ca era sigur ca vom merge la capitala) "NO BINE!", si pleaca! Atat! NO BINE, ce sa mai zici? merci!!!!
Si ieri am patit la fel, mi so incins masina, si am oprit intr-un sat de munte, sa savurez aerul curat (zic si eu ca stateam din obligatia ca masina nu pornea), ne-am pus pe o banca, in fata curtii unei tanti. Logic ca tanti a iesit, ne-a intrebat ce facem, cum suntem, bla bla! Noi, politicosi, i-am raspuns la toate intrebarile, i-am si explicat de ce stationam pe banca ei, iar dupa ce tanti si-a terminat interogatoriul, zice sec: NO BINE! si se intoarce in curte si pleaca! Ha?
NO BINE! PUNCT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu