joi, 15 aprilie 2010

Prostimea la volan!

Deci...ploua! si e cam logic, ca in zilele ploioase, lumea se plimba cu masina, sa nu cumva sa ia troleul, sau sa mearga putin pe jos, ca poate sunt stropiti de "baltile" din oras. Ok! perfect de acord, la fel de comod is si eu cand vreau, dar macar, EU STIU SA CONDUC PE ORICE VREME! Nu ma laud, adica ba da ma laud, dar chiar am dreptate.
In zilele ploioase, prostimea conduce extrem de prost. Toti fac manevre cum vor ei, fiecare in legea lui, toti conduc incet, pleaca ultimii de la semafor chiar daca is primii, se asigura de 20 de ori, sa nu cumva sa ii loveasca un strop de ploaie neasigurat!
Prostilor, la fel ar trebui sa conduceti si pe ploaie, si pe vant, si cand e soare...sau cand e soare iar se conduce prost, ca: "imi bate soarele in ochi, si nu vad nimic".
Azi am pierdut jumate de zi in trafic, si am odosit ca dupa 2 nopti de chef consant, din cauza voastra, a celor care va urcati la volan, in loc sa luati umbrela, si in loc sa va stropiti putin pe pantaloni, ca..."am o intalnire" (chiar daca tu tot in fabrica lucrezi).
Is ofitcat, ma enerveaza lumea care ataca "soferii prosti" din hunedoara, alba, bacau, sau alte orase. Nu, nu sunt mai prosti decat orice sofer "prost" in general pe ploaie. Sper sa tune si sa fulgere odata, sa va fie frica sa iesiti din casa cu masina, sa nu cumva sa va fulgere in antena de la masina sa se strice radioul...si sa fiti concediati, sau "pusi absenti" din cauza prostiei voastre.
PUNCT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu